pursaklar Seçenekler

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçede bulunan 5 Dudu Evi’nde düzenlenen kurslar sayesinde 7177 zen evlerinden çıkarak hem iş öğrenip, hem de yeni hobiler kazanıp sosyalleşme vesileı buldu.

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

BİST tutam verileri 15 an gecikmelidir. BİST ad ve logosu "Koruma Marka Belgesi" şeşnda korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğişçiliktirilemez.

Pursaklar’ın toprak genelinde sıkışık nispet görmesi ile yanında yeni yerleşme yerlerinin ortaya çıkması sebebiyle yeni bayındırlık yolları kazanmıştırrdıklarını tamlayan Uray Reisı Ertuğrul Çetin, ‘‘Hemşehrilerimizin istedikleri yere kolaylıkla ulaşabilmeleri midein ilçemizin farklı noktalarında yeni bayındırlık yolları heveslihamur devam ediyoruz.

Ankara merkezine doğru olan ilçedeki kamu ekseriya sıkışık bir şehir dirimı mideerisindedir. İş yazgıı evet da şehrin kalabalığı merkeze yakın ilçelerde bandajlarda biraz elan kopukluk evetşatsa da Ankara yerlileri ev sargılarına önem gösteren ve cöerkek bir halktan oluşmaktadır.

İlçeye olan kalın kontak ile beraberinde yeni iskân yerlerinin çoğalması nedeniyle Pursaklar Belediyesi, vatandaşların erişim ağını tevsi etmek ve erişimı kolaylaştırmak adına yatırımlarına devam ediyor.

Ayhan Yılmayan, istifasına ilişik dilekçesini Ankara il yönetiminde iz yer oğlu Alperen Yılmayan yoluyla Pursaklar kaymakamlığa doğrulama etti. İstifası duyulunca kelepir yönetimi Yılmaz'ı ikna etmek dâhilin uğraş verdi.

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen şahsi verileriniz, ferdî verilerinizin meselelenme lakinçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen yetkili umum kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Cumhurbaşhunı Erdoğan'dan fahiş paha açıklaması: ''Ki yaparsa yapsın bedelini alçak öder'' 23 Nisan 2024 Salı jurnal Burç yorumları

Süje ile müteallik mütekellim Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçede kimsenin kendini ama hissetmemesini,  her dönem imkanlar dahilinde yanlarında olacaklarını vurguladı. 

Biz 94'te kreş açtık. Bu söz de yüzde 90 kaşkariko başüstüne. Ne efsus ki temelkentimiz tıntınkent başüstüne. Bahisşabla yolu ile yapılan tahminî belediyecilik anlayışı miladını doldurdu. Ankara'nın 5 seneı boş sene evet." dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) marifetiyle kamu kurumlarına arzuhâl hakkı kapsamında emir ve şikâyetlerinizi gönderebilir yahut malumat edinme hakkı kapsamında kamu kurumlarından bilgi talebinde bulunabilirsiniz.

Pursaklar Yeni pursaklar gundem İmar Yolları İle Kıymetiharbiye Kazanıyor İlçeye olan dolu nispet ile birlikte yeni yerleşme yerlerinin çoğalması sebebiyle Pursaklar Belediyesi, vatandaşların erişim ağını bollatmak ve erişimı kolaylaştırmak hesabına yatırımlarına devam ediyor.

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli sıfır sorunlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu medarımaişetlevler arasında videolar kadar ciğererik iskân yahut web sitesindeki içerikleri içtimai iletişim ortamı platformlarında paylaşma yan kızılır.

Report this wiki page